IWA Outdoor Classics

Διεθνής Έκθεση, όπλων, σκοποβολής, κυνηγετικού εξοπλισμού,  αξεσουάρ κυνηγιού και εξοπλισμού για εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας

 

Με το παρον κείμενο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 03 - 06.03.2022 λαμβάνει χώρα στη Νυρεμβέργη η μεγαλύτερη έκθεση κυνηγετικού εξοπλισμού, όπλων και αθλητικών δραστηριοτήτων και παροχής υπηρεσιών ασφαλείας,  IWA & OutdoorClassics.

 

Για περισσότερα από 40 χρόνια η έκθεση συνεχίζει την ανοδική της πορεία!

Το 1973 έλαβε χώρα για πρώτη φορά με λιγότερους από 100 εκθέτες και σήμερα έχει εδραιωθεί ως η σημαντικότερη έκεθεση του κλάδου της!

 

Το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον τομέα αυτό είναι εκείνο που χρακτηρίζει την μεγάλη επιτυχία της έκθεσης. Μια απλή αναδρομή στα προηγούμενα έτη δείχνει ένα ποσοστό επισκεπτών το οποίο ανέρχεται σε 46.562 εμπόρους, από 100 διαφορετικές χώρες, εκ των οποίων το 60% αναλογεί σε διεθνείς επισκέπτες και το 40% σε επισκέπτες απο τη Γερμανία. Επίσης 1.562 εκθέτες με ποσοστό 73% από όλο τον κόσμο και 27% από Γερμανία.

 

Μαζί με την έκθεση Enforce Tac που εξειδικεύεται στα συστήματα ασφαλείας και απευθύνεται κυρίως σε σώματα ασφαλείας όπως την αστυνομία, εταιρίες security κλπ...

 

Οι κυριότερες κατηγορίες τις οποίες περιλαμβάνει η IWA περιέχουν όπλα , περιφερειακά και αξεσουάρ όπλων, τόξα, πυρομαχικά, οπτικά συστήματα, μια μεγάλη γκάμα μαχαιριών, είδη ενδυμασίας, αλεξίσφαιρα,  δώρα, αθλητικά αξεσουάρ, αξεσουάρ κυνηγιού, αντικείμενα προσωπικής ασφάλειας, καθώς και προμήθειες για διεθνείς υπηρεσίες και εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

 

Προγραμματίστε κι εσείς  την επίσκεψή σας στο μεγάλο αυτό γεγονός και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου με έκπτωση, λόγω προπώλησης, τον κατάλογο εκθετών και παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή σας  μέσω του γραφείου της Έκθεσης Νυρεμβέργης στην Ελλάδα και  την Κύπρο σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, ώρες λειτουργίας από 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

https://www.iwa.info/en/ : Γερμανική ιστοσελίδα

 

Πληροφορίες για εκθέτες: 
Καμία άλλη διεθνής έκθεση για το κυνήγι, τα όπλα, τον εξοπλισμό outdoor και τα συστήματα ασφαλείας δεν προσφέρει πιο ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων ή προσελκύει περισσότερους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Παρακάτω θα δείτε τους 5 βασικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να είστε στην Νυρεμβέργη από 03 έως 06 Mαρτίου 2022. 1) Περισσότερα από 40 χρόνια Iwa Outdoor Classics! Η Iwa Outdoor Classics ξεκίνησε το 1973 με συνολικά 100 εκθέτες, ως μία μικρή εγχώρια έκθεση για το εμπόριο όπλων λιανικής και τους οπλουργούς. Μέσα σε 40 χρόνια εξελίχθηκε ως η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση της βιομηχανίας όπλων, κυνηγητικού εξοπλισμού και της ασφάλειας των ανθρώπων. 2)Η γλώσσα είναι διεθνής εδώ! Περισσότερο από το 60% των επισκεπτών της Iwa Outdoor Classics προέρχονται από το εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε εκθέτης έχει τη δυνατότητα να διευρύνει τους εξαγωγικούς του ορίζοντες σε παγκόσμιο επίπεδο. 3)Ποικιλία και έμπνευση! Το φάσμα των επισκεπτών είναι εξίσου μεγάλο με την ποικιλία των προϊόντων που διατίθενται. Λιανοπωλητές όπλων, στρατιωτικός και επίσημος εξοπλισμός αυτοάμυνας, εκπρόσωποι από τις outdoor δραστηριότητες, οπτικά και καταστήματα αθλητισμού, αγοραστές από τη δασική βιομηχανία και υπηρεσίες ασφάλειας στην Iwa Outdoor Classics. Ως εκθέτης μπορείτε να συστήσετε τα προϊόντα σας για τακτικό ή συμπληρωματικό εύρος και να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία να αναπτύξετε νέες ομάδες-στόχους. 4)Υψηλοί ποιοτικοί στόχοι! Μόνο επισκέπτες από το λιανικό,χονδρικό εμπόριο, τις εισαγωγές ή τις εξαγωγές επιτρέπεται να εισέλθουν στην Iwa Outdoor Classics. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα ως εκθέτης να δημιουργήστε μακροχρόνιες επαφές με βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων και να κάνετε την ποιότητα των προϊόντων σας γνωστή σε όλο τον κόσμο. 5)Η επιτυχημένη πορεία της Iwa Outdoor Classics! Περισσότεροι από 1.562 εκθέτες και 46.562 εμπορικοί επισκέπτες το 2019- τα στοιχεία αυτά δείχνουν τη σημασία της Iwa Outdoor Classics και την φέρνουν στην πρώτη θέση ως την κορυφαία παγκοσμίως έκθεση. Το 94% των εκθετών ξεπέρασε τους στόχους του και το 93% κατάφερε να κάνει νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Η επιτυχημένη ιστορία της έκθεσης συνεχίζεται και το 2019 !
Πληροφορίες για επισκέπτες: 
Η τάση για ελαφρά υλικά, για ευκολότερο χειρισμό, περισσότερη ασφάλεια και άνεση, ισχύει για όλους τους κλάδους της Iwa Outdoo Classics. Τα νέα προϊόντα δημιουργούν υψηλή επισκεψημότητα και αναπτύσσουν νέες ομάδες-στόχους για το εμπόριο στον κυνηγητικό αθλητισμό, την σκοποβολή, τις υπαίθριες δραστηριότητες, αθλητικά είδη,είδη ενδυμασίας, και τμήματα οπτικών. Εδώ είναι οι πέντε λόγοι για τους οποίους αξίζει να επισκεφτείτε την κορυφαία έκθεση Iwa outdoor Classics. 1)Ασυναγώνιστη ποικιλία προϊόντων! Κάθε χρόνο τα περιοδικά για αθλητές σκοπευτές, κυνηγούς και λάτρεις της υπαίθρου, αναφέρουν λεπτομερώς τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην Iwa Outdoor Classics. Έτσι οι στόχοι τους είναι ενημερωμένοι. Μια επίσκεψη στην έκθεση σας εγγυάται γνώση για όλες τις τελευταίες τάσεις του σήμερα. Περισσότεροι από 1.500 είναι ετησίως οι εκθέτες της Iwa Outdoor Classics. 2)Δώστε στην επιχείρησή σας πνοή! Κάντε τις πωλήσεις σας ανεξάρτητα από τον καιρό.Στην Iwa Outdoor Classics θα βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία υπόσχονται να σας κρατήσουν μπροστά στον ανταγωνισμό. 3)Η live εμπειρία ενάντια στον εικονικό κόσμο! Μέσω Forum, Facebook και Blogs , οι ομάδες-στόχοι σας είναι συνεχώς ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και τις τάσεις. Μετά από μία επίσκεψη στην Iwa Outdoor Classics έχετε σαφές πλεονέκτημα έναντι του εικονικού κόσμου. Μπορείτε όχι μόνο να γνωρίσετε τα προϊόντα γνωστών προμηθευτών, αλλά να τα χειριστείτε και να τα συγκρίνετε επί τόπου. 4)Είστε έτοιμοι για νέους στόχους; Με ιδέες από IWA Outdoor Classics μπορείτε να προσαρμόσετε το φάσμα των προϊόντων σας ακριβώς στις ανάγκες των υψηλών δαπανών σας. 5)Κοντά στην Enforce Tac! η κοντινή απόσταση από τον χώρο της Enforce Tac προσφέρει ένα εξαιρετικό φάσμα προϊόντων ασφαλείας. Η Enforce Tac εστιάζει στον εξοπλισμό και την τεχνολογία ασφαλείας για επίσημες υπηρεσίες.
Post fair reports: 

Δείτε περισσότερα