ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Προηγμένη Αισθητική & Κατασκευή Πρωτοποριακών Περιπτέρων και Εκθετηρίων σε εξαιρετικές τιμές!
Η εταιρία GB Exhibition Representation Ltd επιδιώκοντας να στηρίξει το πελατολόγιό της και να εξασφαλίσει στις εταιρίες μοναδική και ξεχωριστή παρουσία στις εκθέσεις του εσωτερικού και εξωτερικού, αναλαμβάνει σε συνεργασία την μελέτη και κατασκευή περιπτέρων για κάθε εκθεσιακό δρώμενο καθώς και των εκθετηρίων, showrooms και νέων χώρων καταστημάτων. Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε και να σας προτείνουμε λύσεις που θα προσελκύσουν τους πελάτες σας και θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας! Με την πολυετή εμπειρία μας σε διεθνές επίπεδο, προχωρούμε σε καταγραφή αναγκών, ιδιομορφιών και προτιμήσεων για την παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που ο εκάστοτε εκθέτης επιθυμεί να προβάλλει. Το αναλυτικό αυτό brief παίρνει τη μορφή τρισδιάστατης εικόνας, εκπονείται προοπτικό σχέδιο περιπτέρου, εκθετηρίου ή χώρου και σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο προσαρμόζεται ώσπου να πάρει την τελική του μορφή. Ο σχεδιασμός, η μελέτη και η οργάνωση του περιπτέρου παρέχονται χωρίς καμία υποχρέωση ή επιβάρυνση του πελάτη.
Η δυνατότητα υλοποίησης πρωτοποριακών σχεδίων, οι καινοτομικές ιδέες, η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η εφαρμογή νέων υλικών και οι απόλυτα προσιτές & ανταγωνιστικές τιμές είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουμε. Η κατασκευή των περιπτέρων γίνεται με εντατικούς ρυθμούς και με συνέπεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του εκθέτη, μεριμνούμε για την σωστή και έγκαιρη παράδοση του περιπτέρου και υποστηρίζουμε ουσιαστικά τον πελάτη και μετά το τέλος της έκθεσης.
Τα κριτήρια μας είναι η δυνατότητα υλοποίησης πρωτοποριακών σχεδίων, καινοτομικές ιδέες, υψηλή ποιότητα κατασκευής, προσιτές τιμές και η εφαρμογή νέων υλικών. Αυστηρά χρονοδιαγράμματα εξασφαλίζουν ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις την εμπρόθεσμη υλοποίηση του έργου.