Powtech

POWTECH 2022, η Διεθνής έκθεση τεχνολογίας μηχανικής κατεργασίας υλικών και διατάξεις ελέγχου ηλεκτρονικών συστημάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη στις 30.08 – 01.09.2022. 

Ø  Βασική τεχνολογία κατεργασίας υλικών, συσσωμάτωση, εκτράχυνση, ανάμειξη

Ø  Ανάμειξη, ομογενοποίηση

Ø  Διαχωρισμός, φίλτρα (μαγνητικά, φυγοκεντρικά, συστήματα τύπου κυκλώνα)

Ø  Συστήματα αφύγρανσης

Ø  Συστήματα και μηχανές μείωσης μάζας και όγκου

Ø  Μεταφορά, αποθήκευση

Ø  Σωλήνες, αγωγοί

Ø  Συσκευές σύντηξης

Ø  Εμφιάλωση και συσκευασία

Ø  Προστασία έναντι τριβής και φθοράς

Ø  Εναλλάκτες θερμότητας

Ø  Μέθοδοι και συσκευές ζυγίσματος

Ø  Μέτρηση πυκνότητας

Ø  Μικροσκόπια

Ø  Μικρομοριακή τεχνολογία

Ø  Μέτρηση και διαχείριση (συσκευές, δείκτες, video, monitor)

Ø  Συστήματα ασφαλείας

 

https://www.powtech.de/en/ : Γερμανική ιστοσελίδα

 

Πληροφορίες για εκθέτες: 
Ενδιαφέρεστε για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της σκόνης, των κόκκων, της τεχνολογίας στερεών; Τότε η Powtech είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να είστε στην Νυρεμβέργη από 30 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου 2022: 1)360 ° προβολή των μηχανικών τεχνολογιών επεξεργασίας! Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Η Powtech, ως η παγκοσμίως νούμερο ένα έκθεση μαζί με την Technopharm, προσφέρει μία πανοραμική θέα 360 ° ολόκληρης της διαδικασίας των τεχνολογιών επεξεργασίας κάθε 18 μήνες. Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία σας πρέπει να είναι εκεί, όταν χιλιάδες τεχνικοί, μηχανικοί, διευθυντές παραγωγής και εκπρόσωποι του χώρου θα ζητήσουν πρωτοποριακές ιδέες στην ανάλυση ,τη μείωση του μεγέθους ,τη διαλογή ,την ανάμειξη ,τη μεταφορά ,τη δοσολογία και τη συμπίεση. 2)Η ιδανική στιγμή για εργασία, διάλογο και νέες επαφές! Μπορείτε να στοχεύετε πιο ψηλά, γιατί η Powtech δεν είναι μία απλή εμπορική έκθεση. Εδώ μηχανικοί, ειδικοί της τεχνολογίας και της επεξεργασίας, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν πρακτικές λύσεις. Η Powtech είναι επίσης η ιδανική πλατφόρμα για τους νεοεισερχόμενους. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια ,νέες καινοτόμες επιχειρήσεις δείχνουν την ανάπτυξη νέων προϊόντων και διαδικασιών τους στο περίπτερο "Innovation made in Germany". 3)Απόλυτη εστίαση στη σκόνη, τους κόκκους, τα στερεά και τις τεχνολογίες! Ως διεθνής έκθεση ,η Powtech αντικατοπτρίζει τις τάσεις του κλάδου μέσω της αποκλειστικής εστίασης του στις μηχανικές τεχνολογίες επεξεργασίας - προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών .Η εκδήλωση προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους κορυφαίους προμηθευτές των βασικών τεχνολογιών επεξεργασίας για τη σκόνη και τα στερεά ,τη μηχανική επεξεργασία , τον εξοπλισμό για μέτρηση, έλεγχο και αυτοματοποίηση , προϊόντα για την τεχνολογία των νανοσωματιδίων , την ασφάλεια και την περιβαλλοντική τεχνολογία , καθώς και υπηρεσίες για τις μηχανικές τεχνολογίες επεξεργασίας. 4)Εκτεταμένο πρόγραμμα υποστήριξης! Οι ειδικοί στην καθημερινότητά τους δεν έχουν αρκετό χρόνο για δημιουργηκότητα. Η Powtech εμπνέει τον επισκέπτη με πρωτοποριακές καινοτομίες. Το υποστηρικτικό πρόγραμμα παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις των προϊόντων στους τομείς της προστασίας από εκρήξεις, της εύκολης καθαριότητας. Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παρουσίαση στο Φόρουμ του εκθεσιακού. 5)Powtech- Το βαρόμετρο της βιομηχανίας! Τα στατιστικά στοιχεία αξίζουν χίλιες λέξεις: 835 εκθέτες από 29 χώρες, 14.000 εμπορικοί επισκέπτες ( συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της Technopharm). Τα στατιστικά δείχνουν τη σημασία της Powtech και της Technopharm για σχεδόν όλους τους κλάδους της βιομηχανίας , και ιδίως τα χημικά , φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα και ζωοτροφές και της μηχανολογικής εγκατάστασης.
Πληροφορίες για επισκέπτες: 
Ενδιαφέρεστε για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της σκόνης, των κόκκων, της τεχνολογίας στερεών; Τότε η Powtech είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να είστε στην Νυρεμβέργη από 30 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου 2022: 1)360 ° προβολή των μηχανικών τεχνολογιών επεξεργασίας! Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Η Powtech, ως η παγκοσμίως νούμερο ένα έκθεση μαζί με την Technopharm, προσφέρει μία πανοραμική θέα 360 ° ολόκληρης της διαδικασίας των τεχνολογιών επεξεργασίας κάθε 18 μήνες. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να είστε εκεί, όταν χιλιάδες τεχνικοί, μηχανικοί, διευθυντές παραγωγής και εκπρόσωποι του χώρου θα ζητήσουν πρωτοποριακές ιδέες στην ανάλυση ,τη μείωση του μεγέθους ,τη διαλογή ,την ανάμειξη ,τη μεταφορά ,τη δοσολογία και τη συμπίεση. 2)Η ιδανική στιγμή για εργασία, διάλογο και νέες επαφές! Μπορείτε να στοχεύετε πιο ψηλά, γιατί η Powtech δεν είναι μία απλή εμπορική έκθεση. Εδώ μηχανικοί, ειδικοί της τεχνολογίας και της επεξεργασίας, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν πρακτικές λύσεις. Η Powtech είναι επίσης η ιδανική πλατφόρμα για τους νεοεισερχόμενους. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια ,νέες καινοτόμες επιχειρήσεις δείχνουν την ανάπτυξη νέων προϊόντων και διαδικασιών τους στο περίπτερο "Innovation made in Germany". 3)Απόλυτη εστίαση στη σκόνη, τους κόκκους, τα στερεά και τις τεχνολογίες! Ως διεθνής έκθεση ,η Powtech αντικατοπτρίζει τις τάσεις του κλάδου μέσω της αποκλειστικής εστίασης του στις μηχανικές τεχνολογίες επεξεργασίας - προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών .Η εκδήλωση προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους κορυφαίους προμηθευτές των βασικών τεχνολογιών επεξεργασίας για τη σκόνη και τα στερεά ,τη μηχανική επεξεργασία , τον εξοπλισμό για μέτρηση, έλεγχο και αυτοματοποίηση , προϊόντα για την τεχνολογία των νανοσωματιδίων , την ασφάλεια και την περιβαλλοντική τεχνολογία , καθώς και υπηρεσίες για τις μηχανικές τεχνολογίες επεξεργασίας. 4)Έμπνευση για την αυριανή τεχνολογία επεξεργασίας! Οι ειδικοί στην καθημερινότητά τους δεν έχουν αρκετό χρόνο για δημιουργηκότητα. Η Powtech εμπνέει τον επισκέπτη με πρωτοποριακές καινοτομίες. Το υποστηρικτικό πρόγραμμα παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις των προϊόντων στους τομείς της προστασίας από εκρήξεις, της εύκολης καθαριότητας. Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παρουσίαση στο Φόρουμ του εκθεσιακού. 5)Powtech- Το βαρόμετρο της βιομηχανίας! Τα στατιστικά στοιχεία αξίζουν χίλιες λέξεις: 835 εκθέτες από 29 χώρες, 14.000 εμπορικοί επισκέπτες ( συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της Technopharm). Τα στατιστικά δείχνουν τη σημασία της Powtech και της Technopharm για σχεδόν όλους τους κλάδους της βιομηχανίας , και ιδίως τα χημικά , φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα και ζωοτροφές και της μηχανολογικής εγκατάστασης.
Post fair reports: 

Δείτε περισσότερα