FachPack

Fachpack η μεγαλύτερη Διεθνής έκθεση  για την βιομηχανία ειδών συσκευασίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη στις 28-30.09.2021. Με 1.644 εκθέτες από 178 χώρες του κόσμου και 44.000 εμπορικούς επισκέπτες, βρίσκεται δικαίως στην κορυφή του κλάδου της.

Υλικά και προμήθειες συσκευασίας | βοηθήματα συσκευασίας | μηχανήματα συσκευασίας |     εξοπλισμό μαρκάρισματος και ετικέτας | εξοπλισμό ελέγχου και δοκιμής | εξοπλισμό παλέτας | ανακυκλώσιμες συσκευασίες | υπηρεσίες τεχνολογίας συσκευασίας και ετικέτας.  

Προεκτυπωτικός και συσκευαστικός σχεδιασμός | εκτύπωση συσκευασίας και ετικέτας | επεξεργασία | παραγωγή προμηθειών συσκευασίας-επεξεργασία εκτύπωσης | υπηρεσίες.

Μεταφορικά και μεταβιβαστικά συστήματα | εξοπλισμό φόρτωσης | αποθήκευση και συστήματα επιλογής παραγγελίας | μεταφορικά και αποθηκευτικά συστήματα | συστήματα πληροφόρησης και ελέγχου | ασφάλεια λειτουργίας και συστήματος | εφαρμογές λογισμικού στην εσωτερική διαχείριση | υπηρεσίες εσωτερικής διαχείρισης.   

 

https://www.european-coatings-show.com/en/ : Γερμανική ιστοσελίδα

 

Πληροφορίες για εκθέτες: 
Ενδιαφέρεστε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της συσκευασίας; Τότε η Fachpack είναι ακριβώς το μέρος που ψάχνετε! Και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να είστε στην Νυρεμβέργη από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2021: 1)Η καλύτερη συσκευασία! Πιστεύουμε ότι μία έκθεση πρέπει να απαντάει σε βασικά ερωτήματα, εξίσου σε εκθέτες και επισκέπτες. Αυτό ακριβώς κάνει η Fachpack με κύριο πυρήνα της την συσκευασία. Πώς μπορώ να συσκευάσω προϊόντα ελκυστικά και ποία θα είναι τα πλεονεκτήματα; Οι επανειλημμένες συζητήσεις, με νέες προσεγγίσεις σε αυτό το ερώτημα και η ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, είναι η κινητήρια δύναμη της Fachpack. 2)Η τεχνολογία σημαίνει πολλά για εμάς! Ο τομέας της συσκευασίας χρειάζεται αποδοτικό εξοπλισμό και πρωτοποριακές τεχνολογίες- Αυτά είναι τα δύο βασικά στοιχεία της Fachpack. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε διάλογο με ειδικούς του κλάδου και παρουσιάσετε σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους ,εκεί ακριβώς που σας περιμένουν οι πελάτες σας- στην καρδιά της αγοράς! 3)Τονίστε την προσωπικότητα μέσω της επεξεργασίας! Όσο περισσότερο είναι αποδεκτό ότι η ποιότητα της συσκευασίας είναι επίσης ένας καθοριστικός παράγοντας αγοράς για τα συγκρίσιμα προϊόντα, τόσο σημαντικότερη γίνεται η διαδικασία συσκευασίας. Fachpack παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού και εκτύπωσης και τεχνικές επεξεργασίας. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και τους συναδέλφους σας εκθέτες με καινοτόμα προϊόντα επεξεργασίας και τεχνικές για tailor-made φινίρισμα. 4)Η εφοδιαστική αλυσίδα κινεί την συσκευασία! Τα intralogistics είναι σημαντικά για τη διαδικασία συσκευασίας. Τελικά ,η αποτελεσματική διαδικασία logistics χρειάζεται κατάλληλη λειτουργική συσκευασία. Το τμήμα συσκευασίας logistics της Fachpack δίνει πρόσβαση σε μία ευρεία ομάδα-στόχο - τόσο για τον εξοπλισμό συσκευασίας ,όσο και για την βελτιστοποίηση των διαδικασιών logistics. 5)Διαγωνισμοί και special shows! Ένα καινοτόμο πρόγραμμα στήριξης, με διαγωνισμούς και φόρουμ, special shows, ποικίλες ευκαιρίες για ανταλλαγή ιδεών και εστίαση στο θέμα "Σήμανση και Επισήμανση" . Παρουσιάστε την εταιρεία και θέστε τα προϊόντα σας στο προσκήνιο!
Πληροφορίες για επισκέπτες: 
Η συσκευασία συνεχώς εμπλέκεται στη σύγκρουση μεταξύ των απαιτήσεων κόστους και αποτελεσματικότητας. Πρέπει να είναι εύκολο να χειριστείς φωτεινότητα, ασφάλεια, αισθητική και οικονομία. Για όσους θέλουν να ξέρουν ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις συσκευασίας του μέλλοντος, η Fachpack είναι το κατάλληλο μέρος για να επισκεφτούν. Εδώ θα βρείτε όλους τους λόγους για του οποίους πρέπει να είστε στην Νυρεμβέργη από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2021: 1)Ο κλάδος της συσκευασίας συναντιέται εδώ! Δεκάδες χιλιάδες προμηθευτές από την βιομηχανία κεφαλαιακών και καταναλωτικών αγαθών, κυρίως από τμήματα τροφίμων, ποτών, καλλυντικών και φαρμάκων, συζητούν τις τελευταίες τάσεις της συσκευασίας στην Fachpack. Να είστε βέβαιοι ότι δεν πρέπει να χάσετε την Fachpack 2021. 2)Από υλικά προς Logistics! Μόνο η Fcahpack συνδυάζει τη διαδικασία συσκευασίας, από υλικά και μηχανήματα μέχρι τεχνολογίες, υπό τη στέγη μίας έκθεσης. 3)Οι Ευρωπαίοι μιλάνε εδώ! Με συνολικά 1.644 εκθέτες και 44.000 επισκέπτες το 2019, η Fachpack έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία έκθεση στην Ευρώπη για τη βιομηχανία της συσκευασίας. Επαγγελματίες της συσκευασίας από την Γερμανία και το εξωτερικό ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί σας για να αναπτύξουν λύσεις για τη συσκευασία και τη σωστή μεταφορά των προϊόντων σας. 4)Τέλεια γνώση της συσκευασίας! Το φόρουμ Packbox στην αίθουσα 4,είναι αφιερωμένο στην τριάδα της καινοτομίας,πληροφορίας και γνώσης. Σύντομες παρουσιάσεις, ομάδες συζήτησης, λαμβάνουν χώρα για εσάς χωρίς διαδικασία εγγραφής και δωρεάν. 5)Τεχνογνωσία στην Ατζέντα! Το εκτεταμένο πρόγραμμα της Fachpack καλύπτει κάθε επιθυμία. Ανακαλύψτε εκτός από το φόρουμ Packbox, τα special shows γύρω από τον κόσμο της συσκευασίας.
Press releases: 
Post fair reports: 

Δείτε περισσότερα