Perimeter Protection

Η Perimeter Protection είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για συστήματα ασφαλείας και περίφραξης χώρου , η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Νυρεμβέργη στις 18-20.01.2022. Η έκθεση λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια. Η διοργάνωση του 2020 συγκέντρωσε 135 εκθέτες και 3.600 εμπορικούς επισκέπτες.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζονται είναι οι εξής:

-Φράχτες και συστήματα περίφραξης.

-Πύλες.

-Μπάρες εισόδου.

-Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και συναγερμοί.

-Εξοπλισμός.

-Υπηρεσίες.

https://www.perimeter-protection.de/en/ : Γερμανική ιστοσελίδα

 

Πληροφορίες για εκθέτες: 
Η Perimeter Protection είναι η μοναδική έκθεση στην "ενεργητική και παθητική προστασία του χώρου". Αρχιτέκτονες, ειδικοί της ασφάλειας ,αγοραστές από τη βιομηχανία, επίσημες υπηρεσίες, τοπικές αρχές, σχεδιαστές υπηρεσιών κτιρίου και εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας κτιρίων, συναντιούνται για μια άκρως επαγγελματική ανταλλαγή ιδεών σε αυτή την έκθεση τάση. Εδώ θα βρείτε όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να είστε στην Νυρεμβέργη από 18 έως 20 Ιανουαρίου 2022: 1)Στο επίκεντρο η ανάπτυξη της αγοράς! Η Perimeter Protection είναι η μοναδική διεθνής εμπορική έκθεση που επικεντρώνεται στα τμήματα της προστασίας του χώρου, στα συστήματα περίφραξης και στην ασφάλεια των κτιρίων. Αρχιτέκτονες, ειδικοί της ασφάλειας ,αγοραστές από τη βιομηχανία, επίσημες υπηρεσίες, τοπικές αρχές, σχεδιαστές υπηρεσιών κτιρίου και εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας κτιρίων, συναντιούνται για μια άκρως επαγγελματική ανταλλαγή ιδεών σε αυτή την έκθεση τάση. Κάντε και εσείς τις κατάλληλες επιχειρηματικές κινήσεις και αναδείξτε την επιχείρηση και τις ιδέες σας στην έκθεση το 2020. 2)Άκρως εξειδικευμένοι επισκέπτες! Η Perimeter Protection σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους κορυφαίους συλλόγους ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι το φάσμα των προϊόντων και προγραμμάτων που υποστηρίζει είναι προσαρμοσμένες 100% στις ανάγκες του τομέα της ασφάλειας. Έτσι, εσείς ως εκθέτης μπορείτε να είστε σίγουρος ότι θα φτάσετε στην κορυφή χωρίς άσκοπες ενέργειες. 3)Έκθεση-Τάση με εντυπωσιακό ξεκίνημα! Τα στοιχεία της προηγούμενης διοργάνωσης δείχνουν ότι ο κλάδος περίμενε μια τέτοια έκθεση αφιερωμένη στην ενεργητική και παθητική προστασία του χώρου. Η 6η διοργάνωση της Perimeter Protection το 2020 έκλεισε με πολύ ικανοποιητικά στοιχεία. 96% των επισκεπτών δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι με την έκθεση. Μη χάσετε ευκαιρία να παρουσιάσετε και εσείς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. 4)Έμφαση στις ολοκληρωμένες λύσεις! Η ανάγκη για ασφάλεια και ως εκ τούτου οι επενδύσεις σε συστήματα συναγερμού, βίντεο παρακολούθησης, ελέγχου πρόσβασης, συστήματα ασφάλισης και συστήματα περίφραξης αυξάνεται σε όλο τον κόσμο. Στην Perimeter Protection στην Νυρεμβέργη αρχιτέκτονες, ειδικοί της ασφάλειας ,αγοραστές από τη βιομηχανία, επίσημες υπηρεσίες, τοπικές αρχές, σχεδιαστές υπηρεσιών κτιρίου και εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας κτιρίων, δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλεια και συνδυάζουν έξυπνα συστήματα περίφραξης και ηλεκτρονική προστασία. 5)Η ιδανική πλατφόρμα για διάλογο και νέες επαγγελματικές επαφές! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Perimeter Protection για την ανάπτυξη νέων στόχων σας, επειδή είναι το ιδανικό μέρος για εντατική επικοινωνία. Τα συνοδευτικά φόρουμ και το συνέδριο προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων και η ανοικτή και φιλική ατμόσφαιρα είναι ιδανική για την προετοιμασία του εδάφους για τις πολύτιμες νέες επαφές και επιχειρηματικές σχέσεις.
Πληροφορίες για επισκέπτες: 
Η Perimeter Protection είναι η μοναδική έκθεση στην "ενεργητική και παθητική προστασία του χώρου". Αρχιτέκτονες, ειδικοί της ασφάλειας ,αγοραστές από τη βιομηχανία, επίσημες υπηρεσίες, τοπικές αρχές, σχεδιαστές υπηρεσιών κτιρίου και εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας κτιρίων, συναντιούνται για μια άκρως επαγγελματική ανταλλαγή ιδεών σε αυτή την έκθεση τάση. Εδώ θα βρείτε όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να είστε στην Νυρεμβέργη από 18 έως 20 Ιανουαρίου 2022: 1)Στο επίκεντρο η ανάπτυξη της αγοράς! Η Perimeter Protection είναι η μοναδική διεθνής εμπορική έκθεση που επικεντρώνεται στα τμήματα της προστασίας του χώρου, στα συστήματα περίφραξης και στην ασφάλεια των κτιρίων. Αρχιτέκτονες, ειδικοί της ασφάλειας ,αγοραστές από τη βιομηχανία, επίσημες υπηρεσίες, τοπικές αρχές, σχεδιαστές υπηρεσιών κτιρίου και εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας κτιρίων, συναντιούνται για μια άκρως επαγγελματική ανταλλαγή ιδεών σε αυτή την έκθεση τάση. Κάντε και εσείς τις κατάλληλες επιχειρηματικές κινήσεις και αναδείξτε την επιχείρηση και τις ιδέες σας στην έκθεση το 2022. 2)Άκρως εξειδικευμένοι επισκέπτες! Η Perimeter Protection σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους κορυφαίους συλλόγους ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι το φάσμα των προϊόντων και προγραμμάτων που υποστηρίζει είναι προσαρμοσμένες 100% στις ανάγκες του τομέα της ασφάλειας. 3)Έκθεση-Τάση με εντυπωσιακό ξεκίνημα! Τα στοιχεία της προηγούμενης διοργάνωσης δείχνουν ότι ο κλάδος περίμενε μια τέτοια έκθεση αφιερωμένη στην ενεργητική και παθητική προστασία του χώρου. Η 6η διοργάνωση της Perimeter Protection το 2020 έκλεισε με πολύ ικανοποιητικά στοιχεία. 96% των επισκεπτών δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι με την έκθεση. Μη χάσετε ευκαιρία να παρευρεθείτε στο σπουδαίο αυτό γεγονός. 4)Έμφαση στις ολοκληρωμένες λύσεις! Η ανάγκη για ασφάλεια και ως εκ τούτου οι επενδύσεις σε συστήματα συναγερμού, βίντεο παρακολούθησης, ελέγχου πρόσβασης, συστήματα ασφάλισης και συστήματα περίφραξης αυξάνεται σε όλο τον κόσμο. Στην Perimeter Protection στην Νυρεμβέργη αρχιτέκτονες, ειδικοί της ασφάλειας ,αγοραστές από τη βιομηχανία, επίσημες υπηρεσίες, τοπικές αρχές, σχεδιαστές υπηρεσιών κτιρίου και εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας κτιρίων, δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλεια και συνδυάζουν έξυπνα συστήματα περίφραξης και ηλεκτρονική προστασία. 5)Η ιδανική πλατφόρμα για διάλογο και νέες επαγγελματικές επαφές! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Perimeter Protection για την ανάπτυξη νέων στόχων σας, επειδή είναι το ιδανικό μέρος για εντατική επικοινωνία. Τα συνοδευτικά φόρουμ και το συνέδριο προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων και η ανοικτή και φιλική ατμόσφαιρα είναι ιδανική για την προετοιμασία του εδάφους για τις πολύτιμες νέες επαφές και επιχειρηματικές σχέσεις.

Δείτε περισσότερα