BUILDING + CONSTRUCTION

Alucast

Έκθεση και συνέδριο Χύτευσης Αλουμινίου. Ινδία 3-5 Δεκεμβρίου 2020, IEML, Greater Noida, Delhi-NCR

Η έκθεση Νυρεμβέργης σας καλωσορίζει στην διεθνή διοργάνωση της Alucast από 3 έως 5 Δεκεμβρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο της Ινδίας, IEML, Greater Noida, Delhi-NCR

Η Alucast πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια συγκεντρώνοντας τους λήπτες αποφάσεων στον κλάδο της χύτευσης αλουμινίου. Το 2018 περισσότεροι από 3.639 εμπορικοί επισκέπτες και 164 εκθέτες έδωσαν το παρόν , ενώ οι χώρες προέλευσης των εκθετών ήταν από Ινδία, Κίνα, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ταιβάν και Ισπανία.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζει η Alucast είναι οι εξής:

·         Χύτευση αλουμινίου.

·         Ανακύκλωση αλουμινίου.

·         Αυτοματοποίηση διαδικασίας της χύτευσης.

·         Τήξη και επεξεργασία μετάλλων.

·         Διαδικασίες μετά την χύτευση.

·         Ειδική θερμική επεξεργασία.

·         Όργανα μέτρησης & ελέγχου.

·         Μηχανήματα χύτευσης.

·         Εργαλειομηχανές.

·         Κρατικοί περιβαλλοντολογικοί σύλλογοι.

·         Υπηρεσίες ασφάλειας.

Και οι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονται από τους παρακάτω κλάδους:

·         Αγοραστές και επενδυτές.

·         Προμηθευτές.

·         Εκπαιδευτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα.

·         Λήπτες αποφάσεων στη βιομηχανία.

·         Λήπτες αποφάσεων στη βιομηχανία αυτοκινήτου.

Η Ινδία θεωρείται όλο και περισσότερο ως κομβικό σημείο για τους γίγαντες της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς υπάρχει ένα τεράστιο δυναμικό ανάπτυξης στην εγχώρια αγορά και πολλές ευκαιρίες για διεθνής εταιρείες που επιθυμούν να κάνουν βήμα προς την Ασία. Η επερχόμενη Alucast με την στήριξη της Έκθεσης Νυρεμβέργης ,στοχεύει στο να παρέχει ένα παγκόσμιο φόρουμ στους Ινδούς λήπτες αποφάσεων στον κλάδο της χύτευσης και στους διεθνής επισκέπτες και εκθέτες.

Ώρες λειτουργίας της Alucast 2020: 10.00 – 18.00 καθημερινά. 

Perimeter Protection

Η Perimeter Protection είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για συστήματα ασφαλείας και περίφραξης χώρου , η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Νυρεμβέργη στις 18-20.01.2022. Η έκθεση λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια. Η διοργάνωση του 2020 συγκέντρωσε 135 εκθέτες και 3.600 εμπορικούς επισκέπτες.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζονται είναι οι εξής:

-Φράχτες και συστήματα περίφραξης.

-Πύλες.

-Μπάρες εισόδου.

-Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και συναγερμοί.

-Εξοπλισμός.

-Υπηρεσίες.

Holz - Handwerk

H Holz- Handwerk η οποία επικεντρώνεται σε μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου, εργαλεία, ξύλινες κατασκευές, πόρτες , βιομηχανική και περιβαλλοντική προστασία και τεχνολογία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την Fensterbau frontale 2022 στις 29.03-01.04.2022. Οι εκθέτες της Holz - Handwerk ανεξάρτητα από την Fensterbau ανέρχονται στους 515 ,ενώ το επισκεπτικό κοινό και των δύο ξεπερνά τις 111.000.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζονται είναι οι εξής:

  • Προφίλ, προφίλ αλουμινίου, προσόψεις, αίθρια αλουμινίου, ξύλου, PVC.
  • Μηχανήματα, εγκαταστάσεις και εργαλεία για επεξεργασία ξύλου, γυαλιού, πλαστικού και μετάλλων.
  • Συστήματα συναγερμού, συστήματα πυροπροστασίας, ανιχνευτές καπνού, κλειδαριές.
  • Περιφερειακά προϊόντα.

 

Glass South America

Glass South America η Διεθνής έκθεση τεχνολογίας υαλικών και διακόσμησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας στις 29.06.-02.07.2022.

Η προηγούμενη διοργάνωση συγκέντρωσε 200 εκθέτες και περισσότερους από 13.000 εμπορικούς επισκέπτες.

 

·   Εξοπλισμός από γυαλί και αξεσουάρ για την επεξεργασία γυαλιού.

·  Εφαρμογές γυαλιού για την βιομηχανία κτιριακών κατασκευών, αυτοκινήτων κι επίπλων.

GaLaBau

Galabau η μεγαλύτερη Διεθνής έκθεση αρχιτεκτονικής, διαμόρφωσης και υλικών κατασκευής για υπαίθριους χώρους και πάρκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη στις 14-17.09.2022.

Με αριθμό εκθετών να ξεπερνάει  τους 1.250 και αριθμό εμπορικών επισκεπτών στους 72.000 , Galabau είναι αναμφίβολα η πρώτη έκθεση του κλάδου της.

     Κατασκευαστικά μηχανήματα, εξοπλισμός και υλικά:

     Εκσκαφείς, κατασκευή μονοπατιών,  πεζοδρομίων,επεξεργασία και κατεργασία πετρωμάτων

Μεταφορά φυτών, σπόρων: Φυσικά πετρώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ασβεστόλιθοι και γύψινες κατασκευές για εσωτερική και εξωτερική χρήση, εξοπλισμός και υλικά για γήπεδα, υλικά για άρδευση και αποχετευτικούς αγωγούς

Áστικός σχεδιασμός: Πάρκα , αυλές, δρόμοι, αστικές περιοχές, κατασκευή δρόμων, ρείθρων, κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, φωτισμός δρόμων, κήπων, πάρκων, αθλητικών εγκαταστάσεων, έπιπλα κήπου

Παιδικές χαρές: Εξοπλισμός, εμφυτεύσεις σε κτίρια, μεταφυτεύσεις μεγάλων δέντρων, διαχείριση νερού, αντιπλημμυρικά έργα, ανακύκλωση

Fensterbau Frontale

Η μεγαλύτερη και πιο γνωστή εμπορική έκθεση στον κλάδο του παραθύρου και της κτιριακής πρόσοψης fensterbau/frontale, θα διεξαχθεί στη Νυρεμβέργη, στις 29.03-01.04.2022 . 

Η fensterbau/frontale θέτει τις τάσεις και παρουσιάζει κάθε 2 χρόνια νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον κλάδο, διατηρώντας την πρωτιά μεταξύ των εξειδικευμένων εκθέσεων  εδώ και πολλά χρόνια. Σε συνδυασμό με την έκθεση ξύλου & μηχανολογικού εξοπλισμού ξύλινων κατασκευών HOLZ- HANDWERK, κυριαρχεί εδώ και χρόνια στο παγκόσμιο εκθεσιακό στερέωμα. Τόσο οι αριθμοί εκθετών και επισκεπτών, όσο και ο βαθμός της διεθνικότητας αυτών αυξήθηκαν με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

 

Συνολικά  111.000 εμπορικοί επισκέπτες, μαζί με αυτούς του τομέα HOLZ – HANDWERK, επισκέφθηκαν την fensterbau/frontale  το 2018, εκ των οποίων το 45% από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 39% εκτός Ευρώπης, το 10% από χώρες της Αφρικής, Ασίας και Αυστραλίας και το 6% από χώρες της Αμερικής. Ο αριθμός των εκθετών έφτασε τους 814.

               

Οι κατηγορίες προϊόντων που παρουσιάζονται στην  fensterbau/frontale είναι:

 

                Παράθυρα, υαλόφρακτα (δίφυλλα) παράθυρα παντός τύπου

        Βιομηχανικές πόρτες, πόρτες και πύλες, συστήματα αυτοματισμού

                Ημιτελή υλικά

                Υλικά επιστρώσεως, προϊόντα στεγανοποιήσεως, υλικά που έχουν ως βάση το ξύλο,   κόλλες και ταινίες επικόλλησης, προϊόντα λειάνσεως, χρώματα, βερνίκια, βαφές

                Γυαλιά, προϊόντα γυαλιού (φιμέ, τζάμια ασφαλείας, τζάμια διάχυσης του φωτός, θερμομονωτικά, υαλότουβλα κλπ), υαλοπίνακες

                Προκατασκευασμένα υλικά

                Προφίλ, προφίλ αλουμινίου, προσόψεις, αίθρια αλουμινίου, ξύλου, PVC

                Εξοπλισμός σκίασης, ηλιοπροστασίας και εξαερισμού

                Μηχανήματα, εγκαταστάσεις και εργαλεία για επεξεργασία ξύλου, γυαλιού, πλαστικού και μετάλλων

                Συστήματα συναγερμού, συστήματα πυροπροστασίας, ανιχνευτές καπνού, κλειδαριές

                Περιφερειακά προϊόντα

Feuer Trutz

Η Feuer Trutz είναι η μεγαλύτερη έκθεση της Γερμανίας για πυρασφάλεια κτιρίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Νυρεμβέργη στις 18.-19.10.2021. Η διοργάνωση του 2019 συγκέντρωσε 315 εκθέτες και 9.000 εμπορικούς επισκέπτες και συνδιοργανώνεται παράλληλα με αντίστοιχα συνέδρια τα οποία συγκεντρώνουν 1.250 ειδικούς του κλάδου.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζονται είναι οι εξής:

-Συστήματα πυρόσβεσης.

-Ανθεκτικά υλικά.

-Συστήματα ανίχνευσης φωτιάς και καπνού.

-Ηλεκτρονικές εφαρμογές ανίχνευσης φωτιάς.

 

Chillventa

Η κορυφαία έκθεση για την ψύξη, τον κλιματισμό, τον εξαερισμό και  αντλίες θέρμανσης CHILLVENTA 2020 θα λάβει χώρα από 13 έως 15 Οκτωβρίου 2020 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, το οποίο έχει πια εδραιωθεί ως κέντρο των επιτυχημένων τεχνικών εκθέσεων εξειδικευμένης θεματολογίας.

 Στην τελευταία της διοργάνωση τον Οκτώβριο του 2018, 1.019 εκθέτες από 43 χώρες παρουσίασαν  καινοτομίες και μια ευρεία γκάμα προϊόντων τους σε περισσότερους από 35.000 εμπορικούς επισκέπτες από 92 χώρες, σε συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 20.576 τ.μ. Έτσι η CHILLVENTA 2018 καθιερώθηκε ως διεθνές σημείο συνάντησης για την τεχνολογία της επαγγελματικής ψύξης και του κλιματισμού, προσφέροντας πολύτιμες ευκαιρίες ενημέρωσης, επενδυτικής συνεργασίας και σύσφιξης επιχειρηματικών σχέσεων.

Συστήματα ψύξης κι εξοπλισμός για βιομηχανικές κι εμπορικές εφαρμογές.  Συμπιεστές, εναλλάκτες θερμότητας, ψύκτες, μονάδες, ψύξης, καμπίνες, δοχεία και πύργοι ψύξης, Μόνωση, Κλιματισμός κι εξαερισμός, Αντλίες θέρμανσης, C&I / Αυτοματισμός

Acrex India

Acrex India 2021

 

Η Acrex είναι η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση για θέματα κλιματισμού, ψύξης και υπηρεσιών δόμησης η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Μπανγκαλόρη της Ινδίας στις 25-27.02.2021. Το εκθεσιακό κέντρο καλύπτει έκταση 32.000 τ.μ. και αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 500 εκθέτες και 40.000 εμπορικούς επισκέπτες.

  •  Διαχείριση αέρα .
  • Κλιματισμός και προιόντα .
  • Διαχείριση νερού και treatment.
  • Μηχανήματα και φίλτρα.
  • Υπηρεσίες.