BUILDING + CONSTRUCTION

Alucast

Έκθεση και συνέδριο Χύτευσης Αλουμινίου. Μπανγκαλόρη, Ινδία 1-3 Δεκεμβρίου 2016.

Η έκθεση Νυρεμβέργης σας καλωσορίζει στην 6η διεθνή διοργάνωση της Alucast από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο της Μπανγκαλόρη στην Ινδία. Η Alucast πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια συγκεντρώνοντας τους λήπτες αποφάσεων στον κλάδο της χύτευσης αλουμινίου. Το 2014 περισσότεροι από 3.500 εμπορικοί επισκέπτες έδωσαν το παρόν , ενώ οι χώρες προέλευσης των εκθετών ήταν από Ινδία, Κίνα, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ταιβάν και Ισπανία.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζει η Alucast είναι οι εξής:

·         Χύτευση αλουμινίου.

·         Ανακύκλωση αλουμινίου.

·         Αυτοματοποίηση διαδικασίας της χύτευσης.

·         Τήξη και επεξεργασία μετάλλων.

·         Διαδικασίες μετά την χύτευση.

·         Ειδική θερμική επεξεργασία.

·         Όργανα μέτρησης & ελέγχου.

·         Μηχανήματα χύτευσης.

·         Εργαλειομηχανές.

·         Κρατικοί περιβαλλοντολογικοί σύλλογοι.

·         Υπηρεσίες ασφάλειας.

Και οι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονται από τους παρακάτω κλάδους:

·         Αγοραστές και επενδυτές.

·         Προμηθευτές.

·         Εκπαιδευτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα.

·         Λήπτες αποφάσεων στη βιομηχανία.

·         Λήπτες αποφάσεων στη βιομηχανία αυτοκινήτου.

Η Ινδία θεωρείται όλο και περισσότερο ως κομβικό σημείο για τους γίγαντες της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς υπάρχει ένα τεράστιο δυναμικό ανάπτυξης στην εγχώρια αγορά και πολλές ευκαιρίες για διεθνής εταιρείες που επιθυμούν να κάνουν βήμα προς την Ασία. Η επερχόμενη Alucast με την στήριξη της Έκθεσης Νυρεμβέργης ,στοχεύει στο να παρέχει ένα παγκόσμιο φόρουμ στους Ινδούς λήπτες αποφάσεων στον κλάδο της χύτευσης και στους διεθνής επισκέπτες και εκθέτες.

Ώρες λειτουργίας της Alucast 2016: 10.00 – 18.00 καθημερινά. 

Stone+Tec

Η Έκθεση Νυρεμβέργης διοργανώνει τη 20η διεθνή εμπορική έκθεση φυσικής πέτρας, μαρμάρου, γρανίτη, καθώς και τεχνολογίας επεξεργασίας και φινιρίσματος αυτών.  

543 εκθέτες και 19.562 επισκέπτες από περισσότερες από 55 χώρες, ήταν τα νούμερα της έκθεσης το 2015. Για το 2018 η Stone+tec θα πραγματοποηθεί στη Νυρεμβέργη από 13-16 Ιουνίου 2018, προσφέροντας πολύτιμες ευκαιρίες ενημέρωσης, επενδυτικής συνεργασίας και σύσφιξης επιχειρηματικών σχέσεων, σύναψης επαφών με νέους πελάτες, αξιολόγησης του ανταγωνισμού αλλά και επέκτασης σε νέες αγορές.

Στατιστικά ο κατασκευαστικός κλάδος της Γερμανίας κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη καλύπτοντας το 1/5 της συνολικής ευρωπαϊκής βιομηχανίας κατασκευών. Ταυτόχρονα, η Γερμανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους εισαγωγείς φυσικής πέτρας με ετήσια κατανάλωση 22 εκατ. τόνους (περίπου το μισό της μέσης ετήσιας παγκόσμιας κατανάλωσης), ενώ η κεντρική γεωγραφική της θέση στη διευρυμένη Ευρώπη τη μετατρέπει στο σημαντικότερο κόμβο εμπορικών δραστηριοτήτων του είδους προς τρίτες χώρες.    

Η Stone+tec έρχεται να καλύψει την παγκόσμια αυξανόμενη τάση και αντίστοιχη ζήτηση  για φυσική πέτρα προσφέροντας ενημέρωση και προτείνοντας λύσεις πρωτοποριακής τεχνολογίας, ειδικού εξοπλισμού, υλικών, προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ ενισχύει τη δυνατότητα άμεσου διαλόγου ανάμεσα σε εκθέτες και επισκέπτες περισσότερο από κάθε άλλη ανάλογη έκθεση.

 

Όλα τα είδη φυσικής πέτρας για εσωτερική και εξωτερική χρήση και προσόψεις | εξόρυξη, επεξεργασία υλικών, μεταφορά και συσκευασία | φροντίδα, συντήρηση και αποκατάσταση φυσικής πέτρας |  μηχανήματα,  εγκαταστάσεις και εργαλεία | κατασκευή εργαλείων διαμαντιού |τεχνική τοποθέτησης, συνδεσμολογίας και κόλλησης | φυσική πέτρα, σχεδιασμός και διακόσμηση μνήματος | βιομηχανική ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος | υπηρεσίες, κλαδικός τύπος και σύνδεσμοι.

Perimeter Protection

Η Perimeter Protection είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για συστήματα ασφαλείας και περίφραξης χώρου , η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Νυρεμβέργη στις 16-18.01.2018. Η έκθεση λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια. Η διοργάνωση του 2016 συγκέντρωσε 100 εκθέτες και 2.700 εμπορικούς επισκέπτες.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζονται είναι οι εξής:

-Φράχτες και συστήματα περίφραξης.

-Πύλες.

-Μπάρες εισόδου.

-Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και συναγερμοί.

-Εξοπλισμός.

-Υπηρεσίες.

Holz - Handwerk

H Holz- Handwerk η οποία επικεντρώνεται σε μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου, εργαλεία, ξύλινες κατασκευές, πόρτες , βιομηχανική και περιβαλλοντική προστασία και τεχνολογία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την Fensterbau frontale 2018 στις 21-24.03.2018. Οι εκθέτες της Holz - Handwerk ανεξάρτητα από την Fensterbau ανέρχονται στους 497 ,ενώ το επισκεπτικό κοινό και των δύο ξεπερνά τις 110.000.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζονται είναι οι εξής:

  • Προφίλ, προφίλ αλουμινίου, προσόψεις, αίθρια αλουμινίου, ξύλου, PVC.
  • Μηχανήματα, εγκαταστάσεις και εργαλεία για επεξεργασία ξύλου, γυαλιού, πλαστικού και μετάλλων.
  • Συστήματα συναγερμού, συστήματα πυροπροστασίας, ανιχνευτές καπνού, κλειδαριές.
  • Περιφερειακά προϊόντα.

 

Glass South America

Glass South America η Διεθνής έκθεση τεχνολογίας υαλικών και διακόσμησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας στις 9-12.05.2018.

Η προηγούμενη διοργάνωση συγκέντρωσε 200 εκθέτες και περισσότερους από 13.000 εμπορικούς επισκέπτες.

 

·   Εξοπλισμός από γυαλί και αξεσουάρ για την επεξεργασία γυαλιού.

·  Εφαρμογές γυαλιού για την βιομηχανία κτιριακών κατασκευών, αυτοκινήτων κι επίπλων.

GaLaBau

Galabau η μεγαλύτερη Διεθνής έκθεση αρχιτεκτονικής, διαμόρφωσης και υλικών κατασκευής για υπαίθριους χώρους και πάρκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη στις 12-15.09.2018.

Με αριθμό εκθετών να ξεπερνάει  τους 1.320 και αριθμό εμπορικών επισκεπτών στους 64.000 , Galabau είναι αναμφίβολα η πρώτη έκθεση του κλάδου της.

     Κατασκευαστικά μηχανήματα, εξοπλισμός και υλικά:

     Εκσκαφείς, κατασκευή μονοπατιών,  πεζοδρομίων,επεξεργασία και κατεργασία πετρωμάτων

Μεταφορά φυτών, σπόρων: Φυσικά πετρώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ασβεστόλιθοι και γύψινες κατασκευές για εσωτερική και εξωτερική χρήση, εξοπλισμός και υλικά για γήπεδα, υλικά για άρδευση και αποχετευτικούς αγωγούς

Áστικός σχεδιασμός: Πάρκα , αυλές, δρόμοι, αστικές περιοχές, κατασκευή δρόμων, ρείθρων, κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, φωτισμός δρόμων, κήπων, πάρκων, αθλητικών εγκαταστάσεων, έπιπλα κήπου

Παιδικές χαρές: Εξοπλισμός, εμφυτεύσεις σε κτίρια, μεταφυτεύσεις μεγάλων δέντρων, διαχείριση νερού, αντιπλημμυρικά έργα, ανακύκλωση

Fensterbau Frontale India

Fensterbau Frontale India, Διεθνής έκθεση Αλουμινίου, παραθύρων, κτιριακής πρόσοψης και κατασκευαστικών λύσεων η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Βομβάη της Ινδίας στις 25-27.02.2016. Η διοργάνωση του 2015 συγκέντρωσε 130 εκθέτες και 4.500 εμπορικούς επισκέπτες σημειώνοντας όλο και αυξανόμενη πορεία.

Ø Παράθυρα, υαλόφρακτα (δίφυλλα) παράθυρα παντός τύπου

Ø  Βιομηχανικές πόρτες, πόρτες και πύλες, συστήματα αυτοματισμού

Ø  Ημιτελή υλικά

Ø  Υλικά επιστρώσεως, προϊόντα στεγανοποιήσεως, υλικά που έχουν ως βάση το ξύλο, κόλλες και ταινίες επικόλλησης, προϊόντα λειάνσεως, χρώματα, βερνίκια, βαφές

Ø  Γυαλιά, προϊόντα γυαλιού (φιμέ, τζάμια ασφαλείας, τζάμια διάχυσης του φωτός, θερμομονωτικά, υαλότουβλα κλπ), υαλοπίνακες

Ø  Προκατασκευασμένα υλικά

Ø  Προφίλ, προφίλ αλουμινίου, προσόψεις, αίθρια αλουμινίου, ξύλου, PVC

Ø  Εξοπλισμός σκίασης, ηλιοπροστασίας και εξαερισμού

Ø  Μηχανήματα, εγκαταστάσεις και εργαλεία για επεξεργασία ξύλου, γυαλιού, πλαστικού και μετάλλων

Ø  Συστήματα συναγερμού, συστήματα πυροπροστασίας, ανιχνευτές καπνού, κλειδαριές

 

Fensterbau Frontale

Η μεγαλύτερη και πιο γνωστή εμπορική έκθεση στον κλάδο του παραθύρου και της κτιριακής πρόσοψης fensterbau/frontale, θα διεξαχθεί στη Νυρεμβέργη, στις 21-24.03.2018.

Η fensterbau/frontale θέτει τις τάσεις και παρουσιάζει κάθε 2 χρόνια νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον κλάδο, διατηρώντας την πρωτιά μεταξύ των εξειδικευμένων εκθέσεων  εδώ και πολλά χρόνια. Σε συνδυασμό με την έκθεση ξύλου & μηχανολογικού εξοπλισμού ξύλινων κατασκευών HOLZ- HANDWERK, κυριαρχεί εδώ και χρόνια στο παγκόσμιο εκθεσιακό στερέωμα. Τόσο οι αριθμοί εκθετών και επισκεπτών, όσο και ο βαθμός της διεθνικότητας αυτών αυξήθηκαν με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

 

Συνολικά  110.000 εμπορικοί επισκέπτες, μαζί με αυτούς του τομέα HOLZ – HANDWERK, επισκέφθηκαν την fensterbau/frontale  το 2016, εκ των οποίων το 45% από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 39% εκτός Ευρώπης, το 10% από χώρες της Αφρικής, Ασίας και Αυστραλίας και το 6% από χώρες της Αμερικής. Ο αριθμός των εκθετών έφτασε τους 1.293.

               

Οι κατηγορίες προϊόντων που παρουσιάζονται στην  fensterbau/frontale είναι:

 

                Παράθυρα, υαλόφρακτα (δίφυλλα) παράθυρα παντός τύπου

        Βιομηχανικές πόρτες, πόρτες και πύλες, συστήματα αυτοματισμού

                Ημιτελή υλικά

                Υλικά επιστρώσεως, προϊόντα στεγανοποιήσεως, υλικά που έχουν ως βάση το ξύλο,   κόλλες και ταινίες επικόλλησης, προϊόντα λειάνσεως, χρώματα, βερνίκια, βαφές

                Γυαλιά, προϊόντα γυαλιού (φιμέ, τζάμια ασφαλείας, τζάμια διάχυσης του φωτός, θερμομονωτικά, υαλότουβλα κλπ), υαλοπίνακες

                Προκατασκευασμένα υλικά

                Προφίλ, προφίλ αλουμινίου, προσόψεις, αίθρια αλουμινίου, ξύλου, PVC

                Εξοπλισμός σκίασης, ηλιοπροστασίας και εξαερισμού

                Μηχανήματα, εγκαταστάσεις και εργαλεία για επεξεργασία ξύλου, γυαλιού, πλαστικού και μετάλλων

                Συστήματα συναγερμού, συστήματα πυροπροστασίας, ανιχνευτές καπνού, κλειδαριές

                Περιφερειακά προϊόντα

Feuer Trutz

Η Feuer Trutz είναι η μεγαλύτερη έκθεση της Γερμανίας για πυρασφάλεια κτιρίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Νυρεμβέργη στις 22-23.02.2017. Η διοργάνωση του 2016 συγκέντρωσε 245 εκθέτες και 5.500 εμπορικούς επισκέπτες και συνδιοργανώνεται παράλληλα με αντίστοιχα συνέδρια τα οποία συγκεντρώνουν 1.250 ειδικούς του κλάδου.

Οι τομείς προϊόντων που παρουσιάζονται είναι οι εξής:

-Συστήματα πυρόσβεσης.

-Ανθεκτικά υλικά.

-Συστήματα ανίχνευσης φωτιάς και καπνού.

-Ηλεκτρονικές εφαρμογές ανίχνευσης φωτιάς.

 

Chillventa Russia

H Διεθνής κλαδική έκθεση για επαγγελματική ψύξη, κλιματισμό, εξαερισμό, εναλλάκτες θερμότητας, και αντλίες θέρμανσης. Ρωσία 2-4.02.2016

  • Sυστήματα ψύξης κι εξοπλισμός για βιομηχανικές κι εμπορικές εφαρμογές.
  • Συμπιεστές, εναλλάκτες θερμότητας, ψύκτες, μονάδες, ψύξης, καμπίνες, δοχεία και πύργοι ψύξης, Μόνωση, Κλιματισμός κι εξαερισμός, Αντλίες θέρμανσης, C&I / Αυτοματισμός