Fensterbau Frontale India

Fensterbau Frontale India, Διεθνής έκθεση Αλουμινίου, παραθύρων, κτιριακής πρόσοψης και κατασκευαστικών λύσεων η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Βομβάη της Ινδίας στις 25-27.02.2016. Η διοργάνωση του 2015 συγκέντρωσε 130 εκθέτες και 4.500 εμπορικούς επισκέπτες σημειώνοντας όλο και αυξανόμενη πορεία.

Ø Παράθυρα, υαλόφρακτα (δίφυλλα) παράθυρα παντός τύπου

Ø  Βιομηχανικές πόρτες, πόρτες και πύλες, συστήματα αυτοματισμού

Ø  Ημιτελή υλικά

Ø  Υλικά επιστρώσεως, προϊόντα στεγανοποιήσεως, υλικά που έχουν ως βάση το ξύλο, κόλλες και ταινίες επικόλλησης, προϊόντα λειάνσεως, χρώματα, βερνίκια, βαφές

Ø  Γυαλιά, προϊόντα γυαλιού (φιμέ, τζάμια ασφαλείας, τζάμια διάχυσης του φωτός, θερμομονωτικά, υαλότουβλα κλπ), υαλοπίνακες

Ø  Προκατασκευασμένα υλικά

Ø  Προφίλ, προφίλ αλουμινίου, προσόψεις, αίθρια αλουμινίου, ξύλου, PVC

Ø  Εξοπλισμός σκίασης, ηλιοπροστασίας και εξαερισμού

Ø  Μηχανήματα, εγκαταστάσεις και εργαλεία για επεξεργασία ξύλου, γυαλιού, πλαστικού και μετάλλων

Ø  Συστήματα συναγερμού, συστήματα πυροπροστασίας, ανιχνευτές καπνού, κλειδαριές

http://www.frontale-india.com/ : Γερμανική ιστοσελίδα

Πληροφορίες για εκθέτες: 
Η ενεργειακή απόδοση και η βιωσιμότητα σε συνδυασμό με την ασφάλεια, τον σχεδιασμό και την άνεση είναι οι μεγάλες απαιτήσεις για την εξέλιξη των παραθύρων, των πορτών και των προσόψεων. Η Fensterbau frontale India είναι το καταλληλότερο μέρος για αυτούς που θέλουν να δείξουν τα προϊόντα τους στη διεθνή αγορά. Η επιτυχημένη πορεία! H Fensterbau frontale ξεκίνησε το 2011 ως ένα γεγονός που δεν ήταν μόνο μια απλή εμπορική έκθεση, αλλά ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και τεχνολογιών. Στα λίγα χρόνια από τότε η Fensterbau frontale India έχει αναπτυχθεί και ορίζει πλέον τις δυνατότητές της. Έχει ως κύριο στόχο να ενώσει τον τομέα των υαλοπινάκων της Ινδίας.
Πληροφορίες για επισκέπτες: 
Η ενεργειακή απόδοση και η βιωσιμότητα σε συνδυασμό με την ασφάλεια, τον σχεδιασμό και την άνεση είναι οι μεγάλες απαιτήσεις για την εξέλιξη των παραθύρων, των πορτών και των προσόψεων. Όλα όσα ψάχνετε είναι στο σωστό μέρος για εσάς ,στην Fensterbau frontale. Και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να είστε στην Βομβάη από 25 έως 27 Φεβρουαρίου 2016: 1)Αυτή η έκθεση έχει το σωστό προφίλ! Ως η πλατφόρμα για το ινδικό παράθυρο, πόρτα και πρόσοψη, η Fensterbau frontale είναι ένας ειδικός χώρος παρουσίασης προϊόντων, προσφέροντας γνώση, πληροφορία και κατάρτιση. 2)Περισσότερα είναι αδύνατον! Το φάσμα των προϊόντων της Fensterbau frontale India καλύπτει κάθε επιθυμία. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Μία επίσκεψη στην έκθεση θα σας πείσει. 3)Η τεχνογνωσία είναι στην ατζέντα εδώ! Ένα ελκυστικό συνεδριακό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στις καλύτερες πρακτικές κτιρίων, τις τεχνολογίες και τις τάσεις, τη χρήση γυαλιού, την αρχιτεκτονική, την σκίαση, τα φωτοβολταϊκά , που όλα μαζί θα παρέχουν μια γενική, συνολική γνώση. 4)Η επιτυχία συνεχίζεται! Η έκθεση γνώρισε σταθερή πρόοδο τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η διοργάνωση της Βομβάης προβλέπεται να είναι πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά. 5)Ενθουσιασμένοι εκθέτες! Οι εγχώριοι και διεθνείς εκθέτες της Fensterbau frontale είναι πρόθυμοι να σας γνωρίσουν και να επεκτείνετε μαζί τους ορίζοντές σας.
Post fair reports: