Stone+Tec

 

333 εκθέτες και περίπου 12.000 επισκέπτες από περισσότερες από 55 χώρες, ήταν τα νούμερα της έκθεσης το 2018. Για το 2021 η Stone+tec θα πραγματοποηθεί στη Νυρεμβέργη από 12-15 Μαίου 2021, προσφέροντας πολύτιμες ευκαιρίες ενημέρωσης, επενδυτικής συνεργασίας και σύσφιξης επιχειρηματικών σχέσεων, σύναψης επαφών με νέους πελάτες, αξιολόγησης του ανταγωνισμού αλλά και επέκτασης σε νέες αγορές.

Στατιστικά ο κατασκευαστικός κλάδος της Γερμανίας κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη καλύπτοντας το 1/5 της συνολικής ευρωπαϊκής βιομηχανίας κατασκευών. Ταυτόχρονα, η Γερμανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους εισαγωγείς φυσικής πέτρας με ετήσια κατανάλωση 22 εκατ. τόνους (περίπου το μισό της μέσης ετήσιας παγκόσμιας κατανάλωσης), ενώ η κεντρική γεωγραφική της θέση στη διευρυμένη Ευρώπη τη μετατρέπει στο σημαντικότερο κόμβο εμπορικών δραστηριοτήτων του είδους προς τρίτες χώρες.    

Η Stone+tec έρχεται να καλύψει την παγκόσμια αυξανόμενη τάση και αντίστοιχη ζήτηση  για φυσική πέτρα προσφέροντας ενημέρωση και προτείνοντας λύσεις πρωτοποριακής τεχνολογίας, ειδικού εξοπλισμού, υλικών, προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ ενισχύει τη δυνατότητα άμεσου διαλόγου ανάμεσα σε εκθέτες και επισκέπτες περισσότερο από κάθε άλλη ανάλογη έκθεση.

 

Όλα τα είδη φυσικής πέτρας για εσωτερική και εξωτερική χρήση και προσόψεις | εξόρυξη, επεξεργασία υλικών, μεταφορά και συσκευασία | φροντίδα, συντήρηση και αποκατάσταση φυσικής πέτρας |  μηχανήματα,  εγκαταστάσεις και εργαλεία | κατασκευή εργαλείων διαμαντιού |τεχνική τοποθέτησης, συνδεσμολογίας και κόλλησης | φυσική πέτρα, σχεδιασμός και διακόσμηση μνήματος | βιομηχανική ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος | υπηρεσίες, κλαδικός τύπος και σύνδεσμοι.

https://www.stone-tec.com/en/ : Γερμανική ιστοσελίδα

 

Πληροφορίες για εκθέτες: 
Ενδιαφέρεστε για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της φυσικής πέτρας και ψάχνετε για νέες επαφές; Τότε η Stone+tec είναι η καλύτερη έκθεση για εσάς. Και υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να είστε στη Νυρεμβέργη από 12-15 Μαίου 2021: 1)Χώρος παρουσίασης καινοτομιών και βελτίωσης προϊόντων! Το 58% των επισκεπτών της Stone+tec ήθελε πληροφορίες για νέα προϊόντα. Μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιήσετε την Stone+tec ως πλατφόρμα παρουσίασης των δικών σας ιδεών και προϊόντων. 2)Ακριβής!Εδώ εγγυημένα θα πετύχετε τον στόχο σας! Ενημερωθείτε για όλες τις τάσεις και τις επιθυμίες των πελατών σας ,μέσα σε ένα περιβάλλον που προσανατολίζεται αποκλειστικά στους στόχους σας. 3)Εξασφαλίστε το μέλλον -Κερδίστε νέους πελάτες! Η Stone + tec σας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων επαφών. Να είστε εκεί και να παρουσιάσετε την επιχείρηση και τις ιδέες σας! 4)Δικτύωση- Ανταλλαγή απόψεων! Τα στοιχεία του 2018 δείχνουν τη σημασία της Stone + tec ως τόπος συνάντησης για την φυσική πέτρα και τη μεταποιητική βιομηχανία φυσικής πέτρας. 64% των επισκεπτών χρησιμοποίησε την Stone+tec για την δημιουργία νέων επαφών και 30% για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Εδώ μπορείτε να συνεργαστείτε για τη δημιουργία του μέλλοντος στον κλάδο.
Πληροφορίες για επισκέπτες: 
Ενδιαφέρεστε για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της φυσικής πέτρας και ψάχνετε για νέες επαφές; Τότε η Stone+tec είναι η καλύτερη έκθεση για εσάς. Και υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να είστε στη Νυρεμβέργη από 12-15 Μαίου 2021: 1)Ποικιλία, τάσεις και τεχνολογίες! Όλες οι προμηθευτές φυσικής πέτρας από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν τα προϊόντα τους εδώ. Ανακαλύψτε το φάσμα καινοτόμων προϊόντων και ενημερωθείτε σχετικά με τις τρέχουσες τεχνολογίες επεξεργασίας και τις τάσεις του αύριο. 2)Τόπος συνάντησης για νέες ιδέες! Η Stone + tec είναι ο τόπος συνάντησης για όλους τους εμπειρογνώμονες από τα τμήματα της φυσικής πέτρας, τη φυσική τεχνολογία πέτρας, τις επιτάφιες πλάκες και αξεσουάρ από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και τις γειτονικές χώρες. Μάθετε πώς τα νέα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ποιες λύσεις υπάρχουν για συγκεκριμένες ερωτήσεις σας. 3)Εξειδικευμένες γνώσεις! Σεμινάρια και φόρουμ, στο πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέρουν επιπλέον εξειδικευμένες πληροφορίες. Παραστάσεις για ειδικά θέματα αναδεικνύουν την πολυμορφία του κλάδου. Το Γερμανικό Βραβείο Φυσικής Πέτρας παρουσιάζεται επίσης στην Stone+tec. 4)Μία ισχυρή ομάδα! Η Stone + tec σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες σας δείχνει νέους τρόπους για την ανάδειξη της παρουσίας σας. Η έκθεση υποστηρίζεται από διεθνείς οργανισμούς.